Teambuilding & Jeugd

INITIATIES
initiatie
Waarom eens geen teambuilding organiseren bij SV Rebels? Zowel verenigingen, bedrijven, scholen, etc. kunnen bij ons terecht voor een initiatie of teambuildingsdag.

Hier leren we je een wapen hanteren op een veilige manier. Doordat je je concentreert ga je ook meer gefocust tewerk, je zelfbeheersing gaat erop vooruit en je wordt nauwkeuriger. Dit allemaal in een vriendschappelijke sfeer onder professionele begeleiding. De club stelt luchtpistool en luchtgeweer ter beschikking. Ook vuurwapens kunnen, door gebruik van een dagpas, ontleend worden van een aanwezige schutter.

Afhankelijk van de grootte van de groep is de duurtijd gemiddeld 3u. Prijs per persoon is €5. Hierbij komt nog €60 (voor bedrijven) of €30 (voor particulieren) voor het gebruik van de schietstand.
Elke deelnemer heeft vrij gebruik van luchtdrukwapens, loodjes en kaarten. De gebruikte kogels worden apart betaald.

Voor meer info mag u ons steeds contacteren.

JEUGD
Ook de jeugd is welkom in onze vereniging. Vanaf 10 jaar kan je leren schieten met luchtkarabijn en luchtpistool, vanaf 16 jaar met een vuurwapen. Voor jeugd (tot 18 jaar) is het lidmaatschap €37,5 per jaar en ze dienen geen eenmalige toetredingsbijdrage te betalen.

jeugd
Er is aangepast trainingsmateriaal voorhanden en goede begeleiding. Een lesgever leert je omgaan met onze verschillende clubwapens en corrigeert je houding en ademhaling. Schietsport is een olympische discipline die techniek, concentratie en motivatie vraagt…een zeer gevarieerde sport waarin coordinatie en bewustwording van je eigen lichaam de kernwoorden zijn. Iedereen kan en mag deze sport beoefenen.